Energy Savings

Luftfilter och Energibesparingar

När elpriserna skjuter i höjden och nya energidirektiv utfärdas lönar det sig verkligen att spara energi i luftfiltersystemen.

Camfils luftfilter ger låg energiförbrukning med högsta kvalitet på inomhusluften och lägsta möjliga tryckfall. Vi vet att energibesparing är en av de största utmaningar som dagens ventilationsindustri står inför.

Eftersom energin står för upp till 70 procent av ett luftfilters sammanlagda livscykelkostnad (LCC) lönar det sig alltid att välja den bästa kombinationen av lågenergifilter för varje specifik filterapplikation. Vi visar hur det går till och vi bevisar det i laboratoriet, i din anläggning eller genom LCC-beräkningar.

Kort sagt vill vi att du ska få se hur positivt våra luftfilter med låg energiförbrukning kan påverka ditt resultat. Ta en titt på våra nyligen genomförda fallstudier om energibesparing om du vill få exempel på projekt där Camfil Farrs expertkunnande, produkter, tjänster och lösningar har hjälpt våra kunder att sänka sina driftkostnader och samtidigt hålla en hög inomhusluftkvalitet i sina byggnader och kritiska processer.

Det som verkligen imponerar är hur snabbt det går att dra nytta av dessa tydliga fördelar. Trots allt är ju luftfiltret den enklaste och minst kostsamma komponenten att byta ut.

Läs mer om:

Energi- & Luftklassificering 
Programvara för energibesparing
Fallstudier
LCC – Livscykelkostnad
Kostnaden för ren luft

Kontakta

Det är enkelt att kontakta oss

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Prenumerera på Camfils nyhetsbrev

userNames: