Byggnadsikoner och fallstudier

30 St Mary Axe, aka the Gherkin, London, Great Britain  

30 St Mary Axe, aka the Gherkin, London, Storbritannien

Vad är lycka för dig? För oss är det att leverera högkvalitativa luftfilter för byggnader över hela världen. Luftfilter som renar inomhusluften, förbättrar hälsan, minskar energiförbrukningen och ökar produktiviteten. Ett bra exempel är 30 St Mary Axe - aka the Gherkin – där luftlycka är verklighet precis i mitten av Londons finansdistrikt. De fyrtio våningarna i detta 180 meter höga landmärke fylls dagligen med ren luft.

Copenhagen Opera House, Denmark  

Operahuset i Köpenhamn, Danmark

Vad tilltalar dig? Vår glädje är att leverera högkvalitativa luftfilter till byggnader över hela världen. Filter som renar inomhusluften, förbättrar hälsan, minskar energiförbrukningen och ökar produktiviteten. Det nya operahuset i Köpenhamn är ett bra exempel. Den har plats för 1492 operaälskare och 110 musiker – och varje kväll den är fylld med härlig musik, sång och – ren luft.

LA GRANDE ARCHE, LA DÉFENSE, Paris, France  

LA GRANDE ARCHE, LA DÉFENSE, Paris, Frankrike

Vad är din livsfilosofi? Vår är att leverera högkvalitativa luftfilter till byggnader över hela världen. Filter som renar inomhusluften, förbättrar hälsan, minskar energiförbrukningen och ökar produktiviteten. La Grande Arche i Paris är ett bra exempel. Här är vår rena luftfilosofi överallt. Detta 110-meter höga landmärke mitt i stadens finansdistrikt, fylls dagligen med ren luft.

Reichstag building, Berlin, Germany  

Riksdagen, Berlin, Tyskland

Hur uppfyller du dina ambitioner? Vi uppfyller vårt genom att leverera högkvalitativa luftfilter för byggnader över hela världen. Luftfilter som renar inomhusluften, förbättrar hälsan, minskar energiförbrukningen och  ökar produktiviteten. Riksdagen i Berlin, platsen för det tyska parlamentet, är ett bra exempel. Byggnadens kupol, med sin 360-gradersvy över Berlins stadsbild, är en ultramodern del av riksdagshuset och den är dagligen fylld med ren luft.

Turning Torso, Malmö, Sweden  

Turning Torso, Malmö, Sweden

Hur ser du på din framtid?  Vi ser vår som leverantör av högkvalitativa luftfilter för byggnader över hela världen. Luftfilter som renar inomhusluften, förbättrar hälsan, minskar energiförbrukningen och ökar produktiviteten. Ett bra exempel är Turning Torso i Malmö stad. Här är vårt renluftkoncept helt förverkligat. Det är den högsta byggnaden i Sverige på 54 våningar och 190 meter - och den är dagligen fylld med ren luft.

Kontakta

Det är enkelt att kontakta oss

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Prenumerera på Camfils nyhetsbrev

userNames: