Luftrenare CITY

- Indoor Air Excellence -

Camfils luftrenare CITY är typiskt svensk. Den är tyst, effektiv, snygg och miljömedveten. Om du jämför filter med konkurrenternas så förstår du varför CITY är den bästa luftrenaren för kontor, skolor och offentliga byggnader. Den är också mycket enkel att använda. Det är bara att sätta i kontakten. Inom ett par timmar har CITY tagit bort en miljon skadliga partiklar per kubikmeter. Det är helt enkelt den bästa investering du kan göra för friskare personal och tryggare kunder.

Testa din luft

“Hur ren är din inomhusluft”

Låt oss komma till dig och analysera din luft. Testen visar hur mycket partiklar den innehåller. Den visar också hur du signifikant reducerar den från partiklarna .

Efter testen, får du en detaljerad rapport, Och vi kommer att rekommendera en optimal lösning för renare luft i din verksamhet.

 Testa din inomhusluft gratis  

Dubbelt så bra

- Inte bara ett, utan två stora filterpaket

CITY är utrustade med marknadens mest effektiva Absolute™ HEPA partikel- och molekylärfilter. De ser till att du alltid har hälsosam inomhusluft på jobbet genom att effektivt ta bort damm, föroreningar och skadliga partiklar. De två Absolute™ HEPA-filtren är så effektiva att luften hade behövt passera genom ett normalt ventilationssystem tre gånger för att uppnå samma nivå av reningsgrad.

Vid en jämförelse med en av våra konkurrenters filter, visade det sig att filterpaketen i CITY var 14 gånger tyngre. Det betyder att våra luftrenare erbjuder en helt annan kapacitet för att hålla kvar damm och partiklar, utan att kompromissa med förmågan att låta luften passera genom filtret. Ju större yta hos ett luftfilter, desto fler partiklar kan det fånga upp. Även förmågan att låta luften passera, utan att filtret blir igensatt, upprätthålls under en längre tidsperiod. Genom att välja CITY luftrenare får du två stora filterpaket, som kommer att leverera konsekvent hög prestanda och effektivitet under hela dess livslängd. CITY är med andra ord en bättre lösning även ur ett energi- och hållbarhetsperspektiv.

Air Cleaners and Air Purifiers

Absolute™ HEPA-filter vs ”True HEPA”

- Det är stor skillnad mellan filter och filter

HEPA (High Efficiency Particulate Air Filters) är en filterklass enligt teststandard EN1822. Absolute™ HEPA är ett skyddat varumärke från Camfil som motsvarar standarden för H13 HEPA-filter. Men ett filter som kallas ”True” eller ”HEPA like” eller ”HEPA Silent” motsvarar inte den standarden.

Absolute™ är ett HEPA-filter utan kompromisser. Någonting annat är för oss otänkbart, då filtret har till uppgift att skydda människor. Men det ska även skydda känsliga processer, där farliga partiklar inte får spridas i luften. Du kan lita på Absolute™ HEPA i de mest krävande miljöer, platser där produkter som mat och dryck, läkemedel och mikroelektronik processas och tillverkas. Absolute™ HEPA-filter har utvecklats i Camfils forskningslaboratorium i Sverige. Varje filter testas noggrant och inspekteras innan vi levererar marknadens bästa luftfilter till dig.

Ren luft i olika storlekar

- Produktprogram Luftrenare

Camfils luftrenare är en serie patenterade luftrenare med marknadens effektivaste luftfilter. Produktprogrammet är specialanpassat för att passa allt från moderna kontor, gym, frisör- och skönhetssalonger till kirurgiska kliniker. Dimensioneringsguide

Luftrenare City S

Luftrenare City S

City S är en kompakt luftrenare som är designad för att filtrera luften i mindre rum så som kontor, kliniker, hårfrisörer, hotell och hem. City S kan också användas som 4ett komplement till större luftrenarsystem när extra filtrering behövs.

Applikationer: Luftrenare designad och utvecklad för t.ex bostäder, sjukhus och kontor, där ren luft spelar roll.
Strömförsörjning: 200 .. 240 V
Filter: H13/Molekylär
Installation: Golv
Design: Vit, Svart
Luftreningsyta: 45m2
Luftrenare CITY M

Luftrenare CITY M

City M med partikel- och molekylärfilter ger dig hälsosam inomhusmiljö genom att effektivt ta bort damm, föroreningar och skadliga partiklar i bland annat affärer, skolor, bostäder samt på kontor och sjukhus.

Applikationer: Luftrenare för alla typer av inomhusmiljöer, till exempel skolor, hem, kontor och publika miljöer såväl som rumsmiljöer med höga krav på renhet.
Strömförsörjning: 200 .. 240 V
Filter: H13/Molekylär
Installation: Golv
Design: Vit, Svart
Luftreningsyta: 75m2

Referenser

- Läs mer om våra framgångsrika installationer

Camfils luftrenare används framgångsrikt av stora och små företag över hela världen, några av dessa fallstudier hittar du nedan. Oavsett vilken sektor du arbetar inom, så har Camfil garanterat en luftrenare som ser till att just ditt företag får bästa tänkbara inomhusluft.

Jag är intresserad av luftrenare. Kontakta mig gärna.