Luftrening system 6000

- Indoor Air Excellence

Ditt ventilationssystem behöver hjälp. Effektiv filtrering av utomhusluften är inte tillräckligt för att garantera personalens hälsa, när luften förorenas inomhus. Och förorenad blir den. Av kemikalier. Av inredning. Av människor. Camfils luftrening system för process- och industriapplikationer är utrustade med marknadens effektivaste Absolute™ HEPA-filter. Produktprogrammet för bästa tänkbara inomhusluft har utvecklats för att passa alla typer av lokaler och finns tillgängliga i ett flertal storlekar. Det är en investering i reducerade energikostnader och hälsosammare arbetsmiljö utan dåliga lukter, mindre damm och färre skadliga partiklar. Med andra ord reducerad sjukfrånvaro och effektivare produktion.

Air Cleaners and Air Purifiers

Ren luft i olika storlekar

- Produktprogram Luftrening system

Camfils luftrening system är en serie patenterade luftrenare som är utrustade med marknadens mest effektiva Absolute™ HEPA-filter. Produktprogrammet är utformat för att passa allt från mat- och dryckesindustrin till sjukhus, lagerbyggnader, distributionscentraler, godsterminaler och paketdepåer upp till 2000 m2. Dimensioneringsguide

CC 300 Concealed

CC 300 Concealed

CC 300 Concealed med AMC-filtrering är en luftrenare för inbyggnad i små- och medelstora kontor upp till 100 m2. Det är en effektiv luftrenare som skapar en hälsosammare arbetsmiljö samt lägre energikostnader, dessutom behöver du inte städa lika...

Applikationer: Luftrenare för alla typer av inomhusmiljöer, till exempel sjukhus, hotell. kontor, bostäder, skolor och offentliga lokaler, där hökvalitativ luftrening krävs.
Spänningsområde: 200..240V
Filter: F7 och E11
Anslutning:Två stycken standardstos Ø250mm
Kapacitet: 0-400m3/h Flödesstyrning med potentiometer inkl. kabel (5m)
Montering: Vägg eller undertak (inbyggnad)
Utförande: Galvaniserad plåt
Luftreningsyta: MAX 100m2
CC 2000

CC 2000

CC 2000 är en mobil/stationär luftrenare för dammiga inomhuslokaler. Den här är en luftrenare som eliminerar partiklar ner till ultrafina storlekar och ger ditt företag en hälsosammare och produktivare arbetsmiljö samt sänkta energikostnader.

Applikationer: Luftrenare för dammiga miljöer och lokaler såsom lager, läkemedel, livsmedelsindustri, tung industri, pappersbruk, svetshallar, byggen, tvätterier, träindustrier, bagerier, förpackningstillverkning, tryckerier, djurstallar, processindustrier och varuhus. Är även bra för byggarbeten, rivning lackeringsarbeten och kan fås med molekylärfiltrering som tillbehör.
Strömförsörjning: 1 fas, 200..240V
Filter: F7, E11
Anslutning: 2 standardstosar diameter 160 mm
Montering: Mobil eller stationär eller på vägg/golv
Att notera: Möjligheter för molekylär filtrering finns som standard
Design: Rosfritt skal
Luftreningsyta: 300m2
CC 6000

CC 6000

Kraftfull luftrenare som eliminerar partiklar ned till ultrafina storlekar. Perfekt för tuffa arbetsmiljöer som stora och dammiga industri- och lagerlokaler. Med CC 6000 får du en hälsosammare och mer produktiv arbetsmiljö och sänkta energikostnad...

Applikationer: Luftrenare för dammiga miljöer och större lokaler inom läkemedels-, livsmedels och tung industri, pappersbruk, svetshallar, byggen, tvätterier, träindustrier, bagerier, förpackningstillverkning, tryckerier, djurstallar, processindustrier, varuhus samt andra specialapplikationer såsom uppgradering av renrumsmiljöer eller andra monteringsmiljöer som är klassificerade.
Strömförsörjning: 1-fas 230V / 3-fas 380-480 V
Frekvens: 50Hz
Filter: F7, E11-H13
Fläkt: EC fläkt med varvtal- och tryckreglering
Kapacitet: 0-6000 m³/h
Anslutning: 4 st standard runda (diameter 315mm) eller 2 st standard runda (diameter 315mm) och 2 st runda (diameter 250mm) med ljuddämpare.
Montering: Mobil eller stationär, golv-, vägg- eller takmonteras, monteras i tak med vajer eller pendelarmar.
Vikt: 130,5kg inklusive filter.
CC 800

CC 800

CC 800 är en mobil/stationär luftrenare för bl.a. kontor, bostäder, skolor och offentliga miljöer, som ger dig hälsosammare inomhusmiljö, lägre energikostnader och dessutom behöver du inte städa lika ofta.

Applikationer: Luftrenare för alla typer av luftrening för inomhusmiljöer, inklusive kontor, hem, skolor och andra publika miljöer och inomhusytor med höga krav på renhet. Kan kopplas till uteluft.
Strömförsörjning: 1 fas, 200..240V
Filter: E11
Installation: Mobil eller stationär
Design: Rostfritt stål/Vit

Luftreningsyta: 120m2

Plusmenyn

- Skräddarsy ditt system med våra accessoarer

Camfil erbjuder ett komplett sortiment av tillbehör för våra industriluftrenare. Här hittar du allt från damm- och svetsröksamlare, användarvänliga kontrollpaneler, högeffektiva fläktar, gas- och molekylärfiltrering och friskluftsanslutningar.

CC300 Concealed

CC300 Concealed

CC6000 Silencer

CC6000 Silencer

CC2000 H13 supply side

CC2000 H13 supply side

CC800 Suction Side

CC800 Suction Side

CC2000 Suction sides

CC2000 Suction sides

CC2000 Molecular Box

CC2000 Molecular Box

CC2000 EcoPleat cassettes

CC2000 EcoPleat cassettes

CC800 Molecular Box

CC800 Molecular Box

Referenser

- Läs mer om våra framgångsrika installation

Camfils luftrenare används framgångsrikt av stora och små företag över hela världen, några av dessa fallstudier hittar du nedan. Oavsett vilken sektor du arbetar inom, så har Camfil garanterat en luftrenare som ser till att just ditt företag får bästa tänkbara inomhusluft.

Jag är intresserad av luftrenare. Kontakta mig