VIDEO

 

Life Science Air Filtration Webinar

Life Science Webinar


Microelectronics Air Filtration Webinar

CREO Webinar

Life Science

I mer än femtio år har Camfil varit en ledande leverantör av luftfilter för ventilation och tjänster till biopharmaceutiska företag och läkemedelsföretag. Idag är Camfil tydligt erkänt som internationell leverantör av luftfilter till industrin.

Många av våra kunder har flera anläggningar runtom i världen. Camfil , ses av många av de största läkemedelstillverkarna som en partner, företaget är väl positionerat, lokalt och globalt, för att stödja deras krav på luftfilter.

Stora investeringar har gjorts i våra FoU-avdelningar runt om i världen för att utveckla produkter speciellt för läkemedelsindustrin. Det är vanligt för oss att arbeta i nära samarbete med våra kunder för att möta och ofta överskrida de mest krävande kraven inom luftfiltrering.

Våra ansträngningar drivs av möjligheten att erbjuda våra kunder ett omfattande utbud av produkter och tjänster oavsett det grundas på tekniska och kommersiella kriterier.

LIFE SCIENCE KONSTRUKTIONSVERKTYG
CREO Software: 
Renrums- och energioptimeringprogramvaran gör det möjligt för användare att skapa anpassade renrumstillämpningar. Programvaran tillåter användare att beräkna livscykelkostnaden och renhetsklass för olika renrumdesigner.

LCC Programvara:
LCC-mjukvaran (Life Cycle Cost) simulerar olika filterkombinationer med önskad effektivitet för att maximera livslängden, minska energikostnaderna och filterbytesfrekvensen vilket kan spara läkemedelstillverkare värdefulla resurser.

CLEAN Programvara:
Innan Camfil utvecklade CREO, utvecklades den ursprungliga designmjukvara CLEAN. Programvaran är idealisk för en enkel och snabb översikt för att beräkna den önskade renrumsklassen och återhämtningstiden.

CLD Programvara:
CLD-mjukvaran (Carbon Lifetime Determination) simulerar effektivitet och livslängd hos molekylärfiltreringslösningar under verkliga användningsförhållanden, och den möjliggör jämförelser mellan olika molekylära produkter för filtrering och adsorbentmedier.

Kontakta

Det är enkelt att kontakta oss

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Prenumerera på Camfils nyhetsbrev

userNames: